NOON Aesthetics behandelingen

Wat maakt NOON Aesthetics uniek?

De perfecte mix tussen salonbehandeling en thuisverzorging

  • NOON gaat verder waar andere merken hun limiet bereikt hebben.
  • NOON is een paraceutisch merk, een gradatie net onder de farmaceutische producten voor de medische branche.
  • NOON beschikt over de beste en meest effectieve huidverbeteringsproducten ter wereld.
  • NOON pakt niet de symptomen of gevolgen van huidproblemen aan, maar de oorzaken.
  • Met NOON werkt u aan constructieve huidverbetering op basis van klinische studies en wetenschappelijke kennis.
  • Bij NOON zijn veel innovatieve werkstoffen liposomaal ingekapseld. Dat heeft als voordeel dat deze beschermd zijn, niet aan werkkrachtverliezen en in diepere huidlagen geraken.
  • NOON kan door iedereen gebruikt worden.

De perfecte mix tussen salonbehandeling en thuisverzorging

Om acné, pigmentatie, huidveroudering of andere huidproblemen aan te pakken zijn professionele salonbehandelingen en dagelijkse thuisverzorging een gouden combinatie.

De behandeling door ons, als NOON therapeut met paraceutische peelings en professionele producten zorgen voor een intensieve probleemoplossing.

Afhankelijk van de aard en mate van het huidprobleem stellen wij een behandelplan voor u op. Met dit behandelplan wordt in kuurverband het huidprobleem aangepakt en zult u merken dat, naarmate de kuur vordert, op hele korte termijnresultaten al zichtbaar zullen zijn. Na de kuur is een 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbehandeling nodig om het behaalde resultaat te behouden.

De thuisverzorgingsproducten van NOON bevatten eveneens zuren en dankzij de DermShield bescherming kan u de producten dagelijks thuis gebruiken. Daarmee wordt uw huid dagelijks ‘getraind ‘ en in uitstekende conditie gebracht en gehouden.