Huidanalyse

Wilt u graag werken aan een bepaald huidprobleem of wilt u uw huid verbeteren en resultaat zien? Bij Esthetiek Farah starten we steeds met een huidanalyse.

Ons doel bestaat er uit om uw huid te optimaliseren door uw verzorging aan te passen aan uw huidtype en huidconditie. Met een huidanalyse vooraf kunnen we de meest doeltreffende huidverbeteringskuur voorstellen. Het is immers zeer belangrijk bij huidverbetering de behandelingen en producten af te stemmen op de individuele behoeften van uw huid. We zorgen ervoor dat de huidstructuur, huidconditie, kleur en vochtbalans opnieuw worden verbeterd en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd worden.

Wat houdt een huidanalyse in?

We starten met een intakegesprek waarbij u ons vertelt hoe uw jouw huid in het verleden verzorgt hebt. We bekijken ook uw levensstijl en eetgewoonten want ook deze kunnen een invloed hebben op uw huid.

Vervolgens voeren we een grondige huidanalyse uit met ons hoogtechnologisch huidanalysetoestel LIGHT SKIN.

Met behulp hiervan staat het ons toe om u te laten zien hoe de huidlagen er echt aan toe zijn. Met dit toestel kunnen we in de diepere huidlagen van uw huid kijken. Huidproblemen starten vaak onderliggend op plaatsen waar we deze met het blote oog niet kunnen zien. De camera maakt foto’s op basis van 3 soorten licht (RGB, UV en gepolariseerd licht).

Hiermee is het mogelijk om volgende huidproblemen te detecteren:

  • Poriën
  • Vlekken
  • Rimpels
  • Talg/Acné
  • Pigmentatie
  • Vocht/Hydratatie
  • Huidtextuur
  • Gevoeligheid
  • Teint
  • Zonschade (UV)

Dankzij Lightskin kunnen we uw huidproblemen heel gericht en doeltreffend behandelen

Voor wie?

Een huidanalyse is doeltreffend voor iedereen. De producten en de behandelingen sluiten nu optimaal aan bij jouw noden.

Waarom?

Maakt het onzichtbare zichtbaar. Niet zichtbare huidproblemen worden soms zo aan het licht gebracht.

Wat na deze huidanalyse?

Dankzij de scan zijn de “problemen” in kaart gebracht van uw huid en kunnen we zo een aangepast advies bieden. We stellen een op maat gemaakt traject van behandelingen en producten voor. Zo wordt u zowel in het salon als thuis optimaal bijgestaan door het juiste advies naar een betere huid.

Het is heel belangrijk om uw huid op regelmatige basis te laten behandelen en thuis onze producten en verzoringsadvies op te volgen om een optimaal resultaat te bekomen. Enkel door deze 2 te combineren kunnen we een prachtig resultaat bekomen.

Wij begeleiden u hier met heel veel plezier in.

De huidscan kan zowel los als in combinatie met een behandeling geboekt worden.

Vanaf heden zal iedere gelaatsverzorging starten met een intake gesprek gevolgd door een huidanalyse met het toestel, de Lightskin. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. De huidanalyse zal indien gewenst elke 3 maand herhaald worden, om zo de beste resultaten naar huidverbetering te kunnen garanderen.

Alle behandelingen zijn ook voor mannen.

Bij iedere behandeling is een epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen. Er wordt een supplement van € 8 aangerekend bij iedere extra te epileren zone.

Let op: Bij bepaalde gelaatsbehandelingen wordt het afgeraden om bepaalde epilaties uit te voeren, om zo irritaties te vermijden.

Graag een huidanalyse?

De huidanalyse komt op 40 euro en duurt ongeveer 40 min.

Actie

Graag een huidanalyse en meteen thuis aan de slag gaan met jouw producten?

Bij besteding vanaf 50 euro aan producten krijgt u 50% korting op jouw huidanalyse. Deze huidanalyse komt op 20 euro.

Jouw behandeling al geboekt?

Wenst u graag huidadvies te ontvangen bij jouw behandeling? Dan kan dat natuurlijk ook.