Wie Guinot zegt, zegt ongetwijfeld Hydradermie.

Met het toestel kunnen we 3 specifieke gelaatsbehandelingen uitvoeren:

Hydradermie Jeunesse:

deze behandeling bestaat uit 3 hoofdfases:

  1. Ionisatie om de werkstoffen dieper in de huid te laten dringen door middel van de rol- en bol- elektrodes die licht galvanische impulsen afgeven. Hierdoor wordt de huid ontvankelijker en worden de doelgerichte werkstoffen ( hydraterend, anti- rimpel, desensibiliserend ) geabsorbeerd als een spons.
  2. Stimuleren van de cellen met de elektrode met rood licht en het Guinot oxygénant product. Hierdoor wordt de microcirculatie gestimuleerd en de uitwisseling tussen de cellen geactiveerd, welke leidt tot een betere zuurstoftoevoer naar de cellen.
  3. De lifting massage met het huidspannend sérum, voor gelaat, hals decolleté en oogcontour. Hierdoor verkrijgt u een prachtige teint.
Hydradermie Lift:

Deze hightech liftende behandeling van Guinot zorgt door de spiergymnastiek voor een diepgaand aanspannend effect op de gelaatstrekken. De spieren krijgen hun stevigheid en tonus terug en de cel activiteit wordt terug op gang gebracht, de gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit.
Deze behandeling wordt aangeraden als kuur van drie behandelingen en zorgt dat het gezicht er jonger uitziet… zonder injectie!

Deze behandeling bestaat ook uit 3 hoofdfases:

  1. De ontgiftende drainage: de drainerende bolelektroden verdrijven spanningen, herstellen een goede bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.
  2. De spierstimulatie: de spieren ‘werken‘ , ze krijgen weer volume en tonus, de gelaatstrekken worden opnieuw aangespannen.
  3. De lifting massage met een huidspannend sérum voor gelaat, hals, decolleté en oogcontour. De huid wordt gevoed, geregenereerd, verstevigd en versterkt.

 

Hydradermie lift met verstevigend oog- en halssérum

90 min. 117 euro

Afspraak maken

Hydradermie Jeunesse met persoonlijk aangepaste sérum gel aan jouw huidtype. Inclusief verstevigend oog- en hals sérum tijdens de massage.

De sterbehandeling voor een intensieve versteviging en hydratie met spectaculaire resultaten.

90min. 117 euro

Afspraak maken

Vanaf heden zal iedere gelaatsverzorging starten met een intake gesprek gevolgd door een huidanalyse met het toestel, de Lightskin. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. De huidanalyse zal indien gewenst elke 3 a 4 maand herhaald worden, om zo de beste resultaten naar huidverbetering te kunnen garanderen.

Alle behandelingen zijn ook voor mannen.

Bij iedere behandeling is een epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen. Er wordt een supplement van € 8 aangerekend bij iedere extra te epileren zone.

.