Guinot gelaatsverzorging met hydradermie toestel

 

Wie Guinot zegt, zegt ongetwijfeld Hydradermie.

Met het toestel kunnen we 3 specifieke gelaatsbehandelingen uitvoeren:

Hydradermie Jeunesse:

deze behandeling bestaat uit 3 hoofdfases:

 1. Ionisatie om de werkstoffen dieper in de huid te laten dringen door middel van de rol- en bol- elektrodes die licht galvanische impulsen afgeven. Hierdoor wordt de huid ontvankelijker en worden de doelgerichte werkstoffen ( hydraterend, anti- rimpel, desensibiliserend ) geabsorbeerd als een spons.
 2. Stimuleren van de cellen met de elektrode met rood licht en het Guinot oxygenant product. Hierdoor wordt de microcirculatie gestimuleerd en de uitwisseling tussen de cellen geactiveerd, welke leidt tot een betere zuurstoftoevoer naar de cellen.
 3. De lifting massage met het huidspannend sérum, voor gelaat, hals decolleté en oogcontour. Hierdoor verkrijgt u een prachtige teint.
Hydradermie Lift:

Deze hightech liftende behandeling van Guinot zorgt door de spiergymnastiek voor een diepgaand aanspannend effect op de gelaatstrekken. De spieren krijgen hun stevigheid en tonus terug en de cel activiteit wordt terug op gang gebracht, de gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit.
Deze behandeling wordt aangeraden als kuur van drie behandelingen en zorgt dat het gezicht er jonger uitziet… zonder injectie!

Deze behandeling bestaat ook uit 3 hoofdfases:

 1. De ontgiftende drainage: de drainerende bolelektroden verdrijven spanningen, herstellen een goede bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.
 2. De spierstimulatie: de spieren ‘werken‘ , ze krijgen weer volume en tonus, de gelaatstrekken worden opnieuw aangespannen.
 3. De lifting massage met een huidspannend sérum voor gelaat, hals, decolleté en oogcontour. De huid wordt gevoed, geregenereerd, verstevigd en versterkt.
Eye lift:

Tijdens de eye lift verzorging worden door middel van spierstimulatie de spieren van de oogcontour ( de kringspieren ) verstevigd en versterkt. Meteen na de eerste behandeling vervagen de rimpeltjes, de vochtophopingen worden minder zichtbaar en de ogen zien er jeugdiger uit.

Deze behandeling wordt ook aangeraden in een kuur van 3 behandelingen voor de meest efficiënte resultaten.

 

Hydradermie lift

Deze verzorging traint de gelaatsspieren en verjongt de gelaatstrekken. Het zorgt voor een onmiddellijk “liftend” resultaat.. zonder injectie!!

75 min. 100 euro

Afspraak maken

Hydradermie lift met verstevigend oog- en halsserum

75 min. 110 euro

Afspraak maken

Eye Logic

Intens verstevigende en liftende verzorging van de oogcontouren.

40 min. 59 euro

Afspraak maken

Hydradermie Jeunesse Age Logic met verstevigend oog- en halsserum

De sterbehandeling voor een intensieve versteviging en hydratie met spectaculaire resultaten.

75 min. 110 euro

Afspraak maken

Hydradermie Jeunesse

De sterbehandeling voor een intensieve hydratie, de sérum gels worden aangepast aan de noden van de huid.

75 min. 80 euro

Afspraak maken

Hydradermie Jeunesse met verstevigend oog- en halsserum

De sterbehandeling voor een intensieve hydratie. De ‘lifting’ massage wordt uitgevoerd met het huidspannende oog- gelaat- hals en décolleté serum.

75 min. 90 euro

Afspraak maken

Gelaatsverzorging Guinot

 

Klassieke gelaatsverzorging

Volgende stappen worden uitgevoerd volgens uw huidtype:

 • Reiniging met aangepaste melk, reinigingscrème of mousse.
 •  Aangepaste lotion.
 • Enzymatische peeling met fruitzuren
 • Massage met de crème modellage of etherische olie.
 • Masker aangepast aan je huidtype.
 • Sérum naar ieders behoefte.
 • Oog- en dagcrème aangepast aan jouw huid behoeften.
 • Epilatie van de wenkbrauwen

75 min. 70 euro

Afspraak maken

Hydra peel met Hydradermabrasie

Oplichtende verzorging ontwikkelt voor de gevoelige huid.

Bezorgt de huid een frisse en glanzende look.

De huid verstevigt en de teint wordt geëgaliseerd.

De pigmentvlekjes worden bestrijd.

 • Hydradermabrasie peeling bevat natuurlijke cellulose en fruit enzymen.
 • Hydra neuve massage product: regenereert de huid.
 • Hydra beauté masker kalmeert en voedt de huid.

75 min. 84 euro

Afspraak maken

Hydra peel met PH

De verjongende, verhelderende behandeling voor een stralende huid.

 • De peeling exfolieert diep dankzij fytinezuur, dat rijk is aan anti- oxidanten. Antioxidanten zijn ingrediënten die weefsels helpen te beschermen tegen oxidatieve stress, en daardoor het verouderingsproces van de huid kunnen vertragen.
 • Donkere vlekken worden minder goed zichtbaar.
 • Door het voedende peel of masker is deze treatment zeer geschikt voor de droge huid.
 • Ideaal in kuur- vorm bestaande uit 3 behandelingen met telkens 1 week tussen voor de beste resultaten. U ontvangt 10% korting bij het boeken van een kuur.

75 min. 100 euro

Afspraak maken

Age Summum

Een alles in- een behandeling om je huid een jongere look te geven.

 • Deze verzorging pakt alle signalen van huidveroudering aan: doffe teint, pigmentvlekken en rimpels.
 • Dubbele exfoliatie – een combinatie van mechanische en enzymatische peeling stimuleert de celvernieuwing.
 • Anti – aging massage: met werkzame bestanddelen van het met Hyaluronzuur verrijkte serum. Hyaluronzuur helpt in de huid het vocht vast te houden, waardoor de huid verstevigt en herstelt.
 • Vliesmasker boordevol vitamine C die de aanmaak van collageen in de hand werkt met een jeugdige uitstraling als resultaat.

75 min. 100 euro

Afspraak maken

Lift Summum

Een verstevigende behandeling met onmiddellijk resultaat voor de huid van uw gezicht, hals en decolleté. Jouw huid wordt zichtbaar geëgaliseerd.

 • Dubbele exfoliatie door middel van fruitzuren en papaya extract..
 • Bindweefsel massage met het modellerende serum  met mahonieschors, de spanning van de huid wordt verbetert. De afbraak van collageen wordt afgeremd en de productie van hyaluronzuur wordt gestimuleerd.
 • De geïntegreerde rimpelfiller bevat hyaluronzuurbolletjes die uitzetten wanneer deze zijn opgenomen waardoor de huidrimpels en plooitjes direct minder zichtbaar zijn.
 • Als finishing touch: het verstevigend vliesmasker boordevol vitamine C voor het gelaat, en specifiek hals en decolleté masker.
 • Tip: Belangrijk event op de planning?Dan is deze behandeling ideaal dankzij het spectaculaire resultaat!

75 min. 110 euro

Afspraak maken

Détoxygène

Détoxygène dient specifiek voor het tegengaan van de effecten van vervuiling en toxines op uw huid.

 • Enzymatische peeling met papaya- extract en cellulose elimineert de dode huidcellen vol toxines en vervuilde deeltjes. De huid wordt strak gemaakt en de huidstructuur wordt verfijnt.
 • Het masker van groene klei vangt alle vervuilende deeltjes op en verwijdert ze, omdat ze handelt als een magneet voor onzuiverheden.
 • Het product dat gebruikt wordt tijdens de gelaatsmassage, de modellage detoxigène, geeft zuurstof aan de huid. Dit product bevat waardevolle actieve ingrediënten. Actine energie zorgt ervoor dat je huid meer zuurstof opneemt. Dankzij ATP functioneren je cellen beter. Purisoft zorgt voor een beschermend schild tegen agressieve vervuiling. Dermaline hydrateert en versoepeld je huid.

75 min. 80 euro

Afspraak maken

 

Vanaf heden zal iedere gelaatsverzorging starten met een intake gesprek gevolgd door een huidanalyse met het toestel, de Lightskin. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. De huidanalyse zal indien gewenst elke 3 maand herhaald worden, om zo de beste resultaten naar huidverbetering te kunnen garanderen. 

Alle behandelingen zijn ook voor mannen.

Bij iedere behandeling is een epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen. Er wordt een supplement van € 6 aangerekend bij iedere extra te epileren zone.

Let op: Bij bepaalde gelaatsbehandelingen wordt het afgeraden om bepaalde epilaties uit te voeren, om zo irritaties te vermijden.