Geneo huidverbeterende rugbehandeling

Heb je soms last van pigmentvlekken, acné en grove poriën op je rug? Met behulp van de Geneo rugbehandeling gaan we de huid van je rug verbeteren. De koude buiten, de warmte binnen, .. zorgen ervoor dat je huid sneller uitdroogt én net daarmee gaan we aan de slag.

Peeling, infusie en zuurstofverrijking.

Met deze behandeling gaan we de huid van je rug verbeteren. We verbeteren de textuur, de teint en zorgen voor zuurstofverrijking van binnenuit.

  • We starten met het reinigen van de rug met een reinigende gel.
  • We kiezen de juiste balance of illuminate Oxypod, aangepast aan je huidtype en beginnen de behandeling met de exfoliatie van de buitenste huidlaag.
  • De OxyGeneo technologie produceert CO2 die op de huid uit elkaar spatten, waardoor van binnenuit onmiddellijk zuurstofrijk bloed naar de huid wordt getransporteerd. Deze reactie verhoogt de doorbloeding en het celmetabolisme.
  • De Oxypod wordt ruw waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor komen jongere cellen naar het oppervlak met een zachte en vernieuwde huid als resultaat. De huid wordt ook meer doorlaatbaar waardoor de actieve werkstoffen gemakkelijker en dieper in de huid kunnen dringen.
  • Na deze intensieve reiniging maken we gebruik van een serum aangepast aan het huidtype en gebruiken de Geneo Ultrasoon om het serum dieper in de huid te laten indringen en de poriën te verkleinen.
  • We sluiten af met een relaxerende rugmassage van 20 min. met warme olie van Roxy Pro.

Deze behandeling duurt ongeveer een uur en komt op € 114.